„Българското общество пенсионира Петков и неговата псевдоформация само след шест

...
„Българското общество пенсионира Петков и неговата псевдоформация само след шест
Коментари Харесай

„Острие на ГЕРБ“: Петков не могъл да казва на Борисов какво да прави. Рашков - могъщ манипулатор

„ Българското общество пенсионира Петков и неговата псевдоформация единствено след шест месеца. Сега той си разрешава да приказва на човек, който е бил 12 години министър председател – най-дълго управлявалият министър председател в нашата история. Само си представете мащаба на международната политическа карта на Кирил Петков и на Бойко Борисов и тогава към този момент ще можем да приказваме би трябвало или не би трябвало Борисов да се пенсионира “, ядоса се Георгиев.

Бившият зам.-министър Георг Георгиев отговори остро и на Бойко Рашков, който сподели, че служебният кабинет връща модела на ръководство на ГЕРБ.

„ Бойко Рашков е всесилен манипулатор. Това е един човек, който за жалост обаче беше употребен като сходство на българския чадър, с който е погубен Георги Марков – от едната страна нападаш с него, рушиш опозицията, арестуваш нейния водач и разпъваш фигури, които са срещу теб, а от друга – браниш и разпъваш чадър над корупционното държавно управление, бившето на Кирил Петков, и го защитаваш “, съобщи Георг Георгиев в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

„ Аз тук не бих спорил с никой, в случай че кажа, че Бойко Рашков в действителност не беше оборудване за нахлуване, а по-скоро за защита, тъй като те знаят какво прави. Една такава фигура като Рашков беше нужна за опозицията за всичко осъществено, за което приказваме. За това, че пред българското общество се разпростряха непознати – несъмнено от началото на 90-те години – корупционни схеми и далавери. Бойко Рашков – това е човек, който към този момент година и половина ни приказва с: „ Да, аз чух, но няма да ви кажа, няма да ви покажа “, добави Георгиев.

Във връзка с цената на газа „ острието на ГЕРБ “ още веднъж нападна: „ Обещаният от Лена Бориславова и предходното държавно управление 4 пъти по-евтин газ се оказа 60% по-скъп. Не знам какво ще тръгне от 1 октомври. Говори се за софтуерни количества, това не значи пълноценни количества “.

ГЕРБ нямали никаква виновност за нищо, минимум за рецесията с газа, заобяснява Георгиев и подхвана тематиката „ с помощта на ГЕРБ “ къде била България.

„ Благодарение на ГЕРБ 80% от газопреносната инфраструктура е в България, с помощта на ГЕРБ се строи интерконекторът с Гърция. Благодарение на ГЕРБ България стана фактор на газопреносната карта на Балканите. Благодарение на Кирил Петков имаме два танкера с полутечен газ, които се продават още веднъж посредством медиатори “, уточни Георг Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР