Българското общество на щата Невада събра на едно място четирима

...
Българското общество на щата Невада събра на едно място четирима
Коментари Харесай

Кобрата, Багата, Тервел и Краси-Бореца заедно в Чикаго

Българското общество на щата Невада събра на едно място четирима родни спортисти - професионалните боксори Тервел и Кубрат Пулеви, дружно с ММА-бойците Благой Иванов и Красимир Младенов. Над 100 наши сънародници посрещнаха спортистите, разкрива chicago.bg.

Ученици от Първо българско учебно заведение " Васил Левски " посрещнаха с самун и сол специфичните посетители.

" Децата им подариха огромни картички на дребни сърца, които да им дадат сила за идващите мачове. Не можехме да откъснем малчуганите от тях. Един предстоящ боксор им подари огромни мартеници като медали с надпис Лас Вегас. Тези българи имат извънредно мощен дух и наличие. Личи си, че са звездни мъже с огромна външност. Личеше си, че за тях също е наслаждение. Освен към нас и децата, те демонстрираха почит един към различен като си даваха думата. Говореха на децата да не се опасяват като губят, това е част от успеха. Много сме надалеч от България и такива събития ни картат да се усещаме по-близко до родината ", описа по телефона от мястото на събитието учителят на децата и някогашен национал по волейбол - Боряна Евгениева.

На конференцията бойците бяха показани един по един от боксовия управител Ивайло Гоцев. Срещата мина под наслов " Шампиони се срещат с бъдещи първенци ".
 Снимка 376344
Източник:

Децата зададоха доста и интерсени въпроси,а запитан кое е по-важно интелекта или физиката, единственият българин в UFC - Благой Иванов отговори, че от дребен тренира доста типове спорт джудо, самбо, битка, ръгби, бокс и други. А добитите умения от тренировките по другите типове спорт му оказват помощ всякога в осмоъгълника, тъй като там му се постанова да реши коя техника ще употребява за елементи от секундата и 90% е разсъдък.

След срещата братя Пулеви отпътуваха за Лос Анджелис, щата Калифорния, където в четвъртък ще проведат подготовка с децата от българското учебно заведение в Ел Ей.
 Кубрат Пулев: Имам обезпечен мач с Джошуа, по-добър съм от него
Кобрата: Имам обезпечен мач с Джошуа, по-добър съм от него

" Това е първият ми професионален мач в Съединени американски щати "

Кубрат Пулев се готви за мача си с Богдан Дину, а Тервел Пулев ще се боксира с Мич Уилямс в идната галавечер на 23-и против 24-и март българско време.
 Кубрат Пулев: Няма да се бракосъчетавам за Богдан Дину, че да го изследвам
Кобрата: Няма да се бракосъчетавам за Богдан Дину, че да го изследвам

" В този мач би трябвало да мисля освен бързо, само че и вярно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР