Българското общество и елит има отговорност към съдбата на България.

...
Българското общество и елит има отговорност към съдбата на България.
Коментари Харесай

Хубавото Наде: Къде сте, евроатлантици?

„ Българското общество и хайлайф има отговорност към ориста на България. Имаме потребност от ясно евроатлантическо болшинство. Това болшинство би трябвало да дефинира главните цели на България и към тях да се търси опция за сформиране на държавно управление. Не да се да се наредят хора, на които да им се дадат функции “.

Това разяснява в предаването „ Лице в лице “ по bTV Надежда Нейнски, някогашен външен министър и някогашен дипломат в Турция.

„ Вчера чух за случката с детето на дипломат ни в Съединени американски щати, когато „ Луфтханза “ е споделила, че България е част от Руската федерация. В тяхната визия България има перманентна връзка до ден сегашен. Оказва се, че неуверената политика на България е оказала въздействие върху престижа “, добави тя.

„ Българите живеят с ниски приходи и са на опашката на Европейски Съюз поради дългите години, в които социалистическата партия управляваше и след настъпването на демокрацията. Трябва да си напомним историческите обстоятелства. Неслучилото се участие в еврозоната и Шенген демонстрира недоверието към България “, акцентира някогашният външен министър.

„ Войната в Украйна промени отношението на Съединени американски щати освен към Украйна, само че и към Европа. И Обама, и Тръмп имаха политика на евакуиране на Съединени американски щати от интернационалните каузи.

Този вакуум беше заместен от апетитите на Русия. Преди нашествието Русия изпрати две писма – до Съединени американски щати и НАТО. Тази война пробуди освен Съединени американски щати за отговорността, която имат за демокрацията, тъй като другояче ще останат уединен остров измежду милитаризирано властническо пространство “, даде оценката си някогашният наследник външен министър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР