Българското момиче, което с един замах покори Холивуд - Мария

...
Българското момиче, което с един замах покори Холивуд - Мария
Коментари Харесай

Мария Бакалова се върна в България, щракна се от Созопол

Българското момиче, което с един размах покори Холивуд - Мария Бакалова, се завърна на родна земя. Това, че е още веднъж в България сподели самата актриса, като се разноски из плажовете на Созопол. Облечена в тениска на AC/DC, за която получи редица похвали от почитателите си, звездата от " Борат 2 “ театралничи на брега на Черно море макар ниските температури.

В профилите си онлайн Бакалова не пропусна да означи, че преди да стъпи върху пясъка се е разходила из Стария град в Созопол. В мненията ѝ пък почитатели от разнообразни краища на света означават, че по всичко проличава, че времето прилича лятно, въпреки да е началото на януари.



Междувременно стана ясно, че филмът с присъединяване на Мария Бакалова - " Bodies, Bodies, Bodies ", е получил опция да взе участие в влиятелния фестивал Сънданс. Форумът, който ще започва единствено след няколко дни – на 20 януари, е поканил компанията A24 да показа кино лентата си с българката. Въпреки това студиото е отказало поради виртуалния метод на осъществяване на фестивала, оповестява изданието IndieWire.

В черната комедия Bodies, Bodies, Bodies ще вземат участие още звезди като Амандла Стенбърг и комикът Пийт Дейвидсън, за който през последните седмици се приказва още повече около връзката му с Ким Кардашиян, която е в развой на бракоразвод от рапъра Кание Уест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР