Българското момиче Каролина Йотова от института Конфуций в София, е

...
Българското момиче Каролина Йотова от института Конфуций в София, е
Коментари Харесай

Българска гордост! Нашето момиче Каролина Йотова е финалист глобалния конкурс на института Конфуций в Китай! Гласувайте!

Българското момиче Каролина Йотова от института Конфуций в София, е единствената българка, участваща със свое видео на международния видеоконкурс CI Moments Global Short Video Collection Event в Китай. Родната горделивост взе участие с авторски клип, озаглавен “Beijing, I’m coming! ”, където споделя за просветителното си пътешестване в Поднебесната империя. Видеото е снимано от Каролина с доста страст и операторско майсторство и е същински празник за сетивата.

 

Със затрогваща обява във Facebook, красивата и начетена Каролина приканва сънародниците ни да я поддържат с цел да стане тя първата българка, спечелила световната видео премия:

 

“Здравейте!

Много ще бъда щастлива и признателна,ако ме подкрепите в състезанието за клипче от прекарване в Китай. Аз съм единствената българка,която взе участие и се е заела с това предизвикателство. Прикачвам линк и клипче с в детайли пояснение по какъв начин се гласоподава.

 

Може дневно да се гласоподава 1 път от разнообразни IP адреси, т.е може да гласувате от мобилни данни веднъж,и на разнообразни WiFi мрежи по веднъж. Моля споделете! Благодаря сърдечно!

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР