Българското издание на американското списание Forbes ще има нов издател.

...
Българското издание на американското списание Forbes ще има нов издател.
Коментари Харесай

Списание Forbes ще има нов издател в България

Българското издание на американското списание Forbes ще има нов издател. Това излиза наяве от известие на досегашния му подобен - Attica Eva. Причина за смяната е решението на лицензодателя да отдаде лиценза на различен локален състезател.

" Много сме сюрпризирани от решението, тъй като е основано на изказвания, свързани с предходен интервал в живота на списанието - с друго управление на публицистичния екип на Forbes България и на цялото издателство Attica Eva ", се споделя в коментар на компанията.

Forbes излиза на българския пазар от 2011 година, като първичен издател беше гръцката група " Атика Медия България ", към която по-късно се причисли и групата списание Eva (собственост на " Нова телевизия " ).

От самото основаване на списанието у нас негов основен редактор беше Йордан Матеев, който обаче напусна изданието през предходната година. Още тогава се появиха клюки за проблем с лиценза, които бяха оборени от " Атика Ева " с информацията, че издателят е съумял да го удължи. Междувременно началник на Forbes България и негов нов основен редактор стана финансистът Бисер Манолов.

В портфолиото си " Атика Ева " има още списания като Playboy, Esquire, Joy, Grazia и OK. От групата показват още, че напълно скоро към тях ще се причисли и списание InGlobo.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР