Българското футболно величие Димитър Бербатов признава, че е бил удивен

...
Българското футболно величие Димитър Бербатов признава, че е бил удивен
Коментари Харесай

Бербатов: Гарет, искаме да те виждаме да играеш футбол!

Българското футболно великолепие Димитър Бербатов признава, че е бил изумен от думите на Зинедин Зидан, че Гарет Бейл не е желал да играе за Реал Мадрид против Манчестър Сити. " Не е краят на света, когато те отстрани Ман Сити. Това е страховит тим. Така е в живота. Допускаш неточност, губиш и точка. Във всеки случай се вижда какъв брой огромно влияние имаше Кристиано Роналдо върху тима. Сега обаче вайкането не оказва помощ. Нищо не запознат съм случая " Бейл ". Когато чух, че Бейл не е желал да играе, бях обезпокоен. Единствено е ясно, че нещо не действа добре и не зная дали в миналото ще узнаем истината. Звучи ми извънредно, че не е желал да играе. Как е допустимо! Гарет, желаеме да те виждаме да играеш футбол! ", съобщи Бербо в седмичната си колонка за betfair.

" Сигурен съм, че Атлетико Мадрид ще в профил Лайпциг. Атлетико ме впечатлява със своята пристрастеност. Да, в последните години изгубиха два финала в Шампионската лига, само че може би в този момент ориста им дава нова опция ", довери той. " Барса - Байерн е същински конфликт. Обичам Барселона, обичам Меси, само че Байерн също ми харесва. Байерн играе феноменално, а Левандовски е във вихъра си. Барса има Меси и за 90 минути може да се случи всичко ", показа голаджията.

Бербатов разяснява и идната битка сред Манчестър Юнайтед и Севиля в Лига Европа. " Севиля е отличен противник. След случилото се с испанския народен тим и след това с Реал Мадрид можем да кажем, че Лопетеги в действителност е имал тежки моменти в кариерата си. Може би футболът му дължи нещо... Нещата обаче не работят по този начин. Аз да вземем за пример имам три изгубени финала в Шампионската лига ", сподели още българинът. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР