Българското футболно величие Димитър Бербатов е убеден в качествата на

...
Българското футболно величие Димитър Бербатов е убеден в качествата на
Коментари Харесай

Бербатов: Проблемът на Бензема е, че няма пресаташе като това на Кристиано

Българското футболно великолепие Димитър Бербатов е уверен в качествата на Карим Бензема и подрежда френския стрелец на Реал Мадрид измежду най-хубавите. " Бензема е измежду петимата най-хубави нападатели в света. Имаше неприятния шанс много време да го съпоставят с Кристиано Роналдо, само че откакто Кристиано си потегли от Реал Мадрид, той можеше да покаже на какво е кадърен. Карим разполага с всичко. Той е брилянтен голмайстор. Може би казусът му е, че няма пресаташе като това на Кристиано. Затова не получава толкоз обществени самопризнания. Само в случай че имаше... ", съобщи най-после шеговито Бербо в обичайното си изказване за Betfair.

Голмайсторът номер 1 на България счита, че Манчестър Сити е лек любимец в конфликта с Реал Мадрид на следващия ден вечер. " Сити е гладен за европейски триумфи. Реал пък ще бъде без Рамос, а това е голяма загуба. Много е мъчно да замениш Рамос. И като състезател, и като капитан. Сити получава страхотна опция да в профил Реал Мадрид, който е ранен без Рамос ", показа той.

Бербатов показа мнението си и за шампионата Лига Европа. " Смятам, че Севиля е един от главните любимци. Ако на Манчестър Юнайтед се наложи да играе против тях, това ще е огромен тест. Ще се види добре какъв брой се е развил тимът на Солскяер ", сподели още българинът. Шампионска Лига 1/8 кръг, петък 7 август  Манчестър Сити 22:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР