Българското футболно величие Димитър Бербатов е играл в атака с

...
Българското футболно величие Димитър Бербатов е играл в атака с
Коментари Харесай

Бербатов посочи любимия си партньор в атака: Сякаш спяхме заедно!

Българското футболно великолепие Димитър Бербатов е играл в офанзива с фамозни футболисти като Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и Роби Кийн. Никой от тях обаче не е идеалният сътрудник в нахлуване, който Бербо да отличава. Бившият голмайстор показва името на своя съотборник от Байер (Леверкузен) Франса. Той идва от Сао Паоло и се намества в офанзива до Бербо след " пенсионирането " на легендата Улф Кирстен. Във втория сезон на " БайАрена " бразилецът бележи 14 гола в Бундеслигата и дава 13 асистенции. Бербатов пък нанизва 16 турнирни попадения.

" С Рууни и Кийн се допълвахме. Дори да не приказваш доста отвън терена ти уважаваш другия за това, което прави на игрището ", показа посланикът на berfair пред Goal. " В Леверкузен имах отлично партньорство с момче, наречено Франса. Вкарахме доста попадения. Унищожихме Байерн с 4:1 в един сезон. Вкарахме по два гола. Той не говореше британски или немски и по тази причина отвън терена не си казвахме и думичка. Абсолютно нищо. Наистина нищо. Гледах по какъв начин играе на терена. Когато стъпехме на игрището, дребосъче, като че ли спяхме дружно! Наслаждавах се да играя с този пич. Невероятно. Нямаше нарцисизъм. Той беше в по-добра позиция и отново ще ми даде топката. Когато аз му подавах, той вкарваше ", спомня си Бербо.

" Беше като Анди Коул и Дуайт Йорк. Невероятно беше по какъв начин играехме дружно. Това ми оказа помощ да израсна. Оценявам това, когато играя с по-добри футболисти или такива на моето равнище. Винаги мога да науча нещо ", призна Димитър. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР