Българското европредседателство ще бъде запомнено с екипната работа - посочи

...
Българското европредседателство ще бъде запомнено с екипната работа - посочи
Коментари Харесай

Лиляна Павлова:Българското европредседателство ще бъде запомнено с екипната работа

Българското европредседателство ще бъде запомнено с екипната работа - уточни отрасловият министър Лиляна Павлова на полемика на тематика „ Европейският съюз през 2018: Австрийските цели и българските достижения “:

“Това, което ни способства председателство да сплоти администрацията, да сплоти институциите. Председателство възприехме не като самостоятелна игра. Вярвам, че България ще бъде запомнена, точно с това, че най- значимото към което вложихме своето изпитание беше да запазим единството. Във всяка една обстановка. ”

Австрия, която ръководи Съвета на Европейски Съюз след България, продължава работата по европейската интеграция на страните от Западните Балкани, уточни посланикът на Австрия в България Роланд Хаузер. Виена ще работи за стабилността със съседите:

“Източното партньорство е значимо. Русия също е на Изток и съдействието с нея е от извънредно значение. Стабилност и мир могат да се реализиран само в съдействие с Русия, а не против нея. Затова разговорът с Русия е един от значимите детайли. ” /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР