Българското дружество по офталмология, представлявано от доц. д-р Димитър Джелебов

...
Българското дружество по офталмология, представлявано от доц. д-р Димитър Джелебов
Коментари Харесай

Добрият пример: Дариха защитни облекла на старозагорски медици

Българското сдружение по офталмология, представлявано от доцент доктор Димитър Джелебов и Ротари клуб Берое Стара Загора подариха защитни дрехи за лекарите от Клиниката по анестезиология и интензивно лекувания в УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “ в Стара Загора, оповестиха от Общината.
 Община Стара Загора
„ В нашата клиника се чака да се одобряват заболели с дихателна непълнота и защитното облекло ни е витално значимо, с цел да останем да работим “ , изясни доцент Георги Арабаджиев, началник на клиниката.

Дарението включва гащеризони, маски, очила, ръкавици и специфични калцуни от високо качество, съобразени с всички стандарти и документи за медицински дрехи.
 Община Стара Загора
Произведени са в разнообразни европейски страни и са превозени до Стара Загора със съдействието на донорите.



„ Трябва да има доста такива взаимоотношения и търсене на благоприятни условия да се оказва помощ на медиците.
В Стара Загора се демонстрира съпричастност, дай Боже и разумност да има. Ние на Вас докторите разчитаме да оцелеем физически и душевен “, сподели Иванка Сотирова, зам.-кмет „ Образование, опазване на здравето и обществени действия “ в Община Стара Загора. Тя благодари от името на Общината за витално нужното и навременно подаяние.
 Община Стара Загора
„ Това няма да е еднократен жест, идната седмица чакаме още доставки, когато имаме опция закупуваме “, показа доцент доктор Джелебов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР