Българско семейство ще бъде съдено в немския град Винзен за

...
Българско семейство ще бъде съдено в немския град Винзен за
Коментари Харесай

Съдят българското семейство в Германия, чието дете беше отнето заради насилие

Българско семейство ще бъде съдено в немския град Винзен за принуждение към 7-месечното им бебе, оповестява изданието „ Ди Велт “, представено от БГНЕС.

В момента детето е настанено в приемно семейство.

Българиите живеели покрай град Харбург. Малко преди Коледа детето е потърпевшо в автомобилна злополука в Унгария. Автомобилът на родителите е ударен от огромно транспортно средство с ремарке. Родителите отлетели за Хамбург с потърпевшото дете и го закарали в болничното заведение в Алтона.

Там лекарите изразили съмнение, че някои от пострадванията са по-стари. Те открили хематом в главата и фрактури по краката. Възникнал въпрос дали детето е принудително третирано или е паднало. Родителите обаче не са уведомили за рухване.

Съдът също по този начин изпрати молба за експертно умозаключение за пострадванията до Университетската клиника Хамбург-Епендорф.

Следващият закрит развой е плануван за 21 януари. Родителите желаят детето им да бъде върнато при тях. Те са безапелационни, че на са отговорни за следите от пострадвания по телцето на бебето. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР