Българско семейство ще бъде съдено в немския град Винзен за

...
Българско семейство ще бъде съдено в немския град Винзен за
Коментари Харесай

Родителите на отнетото бебе на съд в Германия

Българско семейство ще бъде съдено в немския град Винзен за хипотетична корист със 7-месечното им дете, оповестява „ Ди Велт “.

Съдът във Винзен ще реши идната седмица ориста на бебето, поето от обществените грижи, заяви юристът на родителите, Рюдигер Шулц-Ганзен. Момиченцето е настанено в приемно семейство от Службата за юношески грижи на окръг Харбург. Родителите упорстват детето да им бъде върнато.

Според описанието на юриста, българското семейство живее покрай град Харбург. Малко преди Коледа детето е потърпевшо в автомобилна злополука в Унгария. Автомобилът на родителите е ударен от огромно транспортно средство с ремарке. Родителите отлетели за Хамбург с потърпевшото дете и го закарали в болничното заведение в Алтона.

Там лекарите изразили съмнение, че някои от пострадванията са по-стари. Те открили хематом в главата и фрактури по краката. Възникнал въпрос дали детето е принудително третирано или е паднало. Родителите обаче не са уведомили за рухване.

По искане на Службата за юношески грижи фамилният съдът разпореди вземането на детето под настойчивост на 9 януари. Съдът също по този начин изпрати молба за експертно умозаключение за пострадванията до Университетската клиника Хамбург-Епендорф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР