Българско семейство, решило да изкара ваканцията си в турския курорт

...
Българско семейство, решило да изкара ваканцията си в турския курорт
Коментари Харесай

Семейство, изкарало ваканцията си в Турция: За всичко ни казваха ``йок``

Българско семейство, решило да изкара ваканцията си в турския курорт Дидим, изрази разочарованието си от отношението на личния състав и цялостното посрещане в 5-звезден хотел, където едноседмичен престой коства 2300 лв. на база ''ултраолинклузив''.

,,Още щом влязохме в стаята, усетихме неприятна миризма. Спалнята беше извънредно мръсна, замърсен беше басейнът и ресторантът. Почти непрекъснато, като поискахме или питахме за нещо, ни се отвръщаше с ''йок''. Храната беше в лимитирани количества. Дори имаше случаи, когато закуската, в случай че имаше останала такава, се сервираше за обяд или за вечеря. Хляб нямаше и когато си поискахме подобен, още веднъж ни се споделяше ''йок'', разяснява пострадалия Пламен Христов пред камерата на Нова телевизия.

Впоследствие туристите разбрали, че протичащото се е резултат от стачка на личния състав в хотела. Те били недоволни, защото собствеността на обекта се сменяла и те не получавали постоянно заплатите си. От Министерството на туризма потвърдиха тази информация и обясниха, че българите, които към този момент имат резервации за същия хотел, могат да ги трансформират или да ги анулират и да получат парите си назад.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР