Българският зимен курорт Банско оглави класация за най-евтините ски дестинации

...
Българският зимен курорт Банско оглави класация за най-евтините ски дестинации
Коментари Харесай

Българският зимен курорт Банско оглави класация

Българският зимен курорт Банско оглави ранглиста за най-евтините ски дестинации на остарелия континент и застана отпред на 12-ия годишен отчет на Post Office Travel.

Банско съумя да измести в генералното класиране даже италианския курорт Бардонекия, който по време на изследването беше отпред на множеството ранглисти.

Според отчета, направен в партньорство с един от водещите туроператори на Англия " Crystal Ski Holiday ", Банско е най-евтиният зимен курорт, а цените са близо 10% по-ниски от миналогодишния победител – Кранска гора в Словения.

Според анализаторите едноседмичен престой в Банско, включващ най-нужното за скиорите, както и разнообразни питиета, коства 405 паунда.

В английската ранглиста са включени общо 31 курорта както в Европа, по този начин и в Северна Америка. 4 италиански курорта попадат в първите топ 10.

Критериите, по които се правят оценка курортите, са цените за наем на ски съоръжение, въжен превоз карти, ски уроци, както и сумата, която би трябвало да се заплати за питиета и обяд по скатовете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР