Българският защитник Страхил Попов игра пълни 90 минути за Касъмпаша,

...
Българският защитник Страхил Попов игра пълни 90 минути за Касъмпаша,
Коментари Харесай

Касъмпаша и Страхил Попов завършиха сезона с поражение от Бешикташ

Българският бранител Страхил Попов игра цялостни 90 минути за Касъмпаша, само че отборът падна с 2:3 при гостуването си на Бешикташ в последния 34-и кръг на турската Суперлига. Мачът имаше значение единствено за Орлите, които с успеха събраха 65 точки и резервираха 3-ото си място, което ги изпраща в плейофите за Шампионска лига. По същото време Трабзонспор победи с 3:2 Ризеспор като посетител, само че това се оказа незадоволително.

Преди срещата старши треньорът на Бешикташ Шенол Гюнеш получи плакет за заслуги и за 4-те следващи години, в които води тима. С тази среща той поставя завършек на интервала си и ще се заеме от понеделник с националния тим на Турция.
В воин за домакините се трансформира Гювен Ялчън, който вкара и трите гола, два от тях след подавания на Адем Ляич. Той откри резултата в 10-ата минута, а в 13-ата Харис Хайрадинович изравни. Гювен Ялчън добави нови две попадения за 3:1 в последните пет минути на първото полувреме.

В 21-ата минута пробив и центриране на Страхил Попов приключи с удар на египтянина Трезеге, само че вратарят на Бешикташ Лорис Кариус мазета в корнер. Касъмпаша въпреки всичко съумя да понижи резултата в 67-ата минута посредством Фоде Койта, само че по този начин и не съумя да се пребори за точка.

След този резултат тимът на българския национал ще приключи на 14-о място с 39 точки. Галатасарай стана първенец още предходната седмица, откакто в пряк дуел се наложи над Истанбул Башакшехир. Утре ще стане явен последният участник в Лига Европа от новия сезон, както и кои два тима ще съпроводят Акхисар Беледие при изпадането във Втора дивизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР