Българският юношески национал Ияд Хамуд отново избухна с екипа на

...
Българският юношески национал Ияд Хамуд отново избухна с екипа на
Коментари Харесай

Хамуд с два гола и асистенция при разгром на Шефилд У

Българският младежки национал Ияд Хамуд още веднъж избухна с екипа на Шефилд Уензди, откакто вкара два гола и подаде за още един при триумфа на тима до 18 години с 4:0 над Чарлтън Атлетик. Срещата беше от петия кръг на Северната Премиър лига, а след нея " кукумявките " имат 13 точки и заемат първото място. След тях с по 12 са Нотингам и Бърнли.

Ияд Хамуд вкара първите две попадения. Най-напред той получи пас зад тила на персоналния си надзирател, напредна и копна топката над излезлия да го посрещне вратар. Малко по-късно националът наказа неориентирана игра на бранител, който беше на гърба му. Десният защитник на Уензди проби във вътрешността и пусна топката по земята, там защитник не се ориентира и Хамуд просто бутна топката във вратата за 2:0.

Асистенцията му беше за крайното 4:0, откакто роденият на 24-и юли 2001-а година артикул на школата на Локомотив (Пловдив) пусна топката надясно. Защитник на лондончани опита да я спре, само че просто я укроти на нахлуващото на скорост дясно крило, което оформи крайното 4:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР