Българският вратар Димитър Евтимов дебютира с победа за новия си

...
Българският вратар Димитър Евтимов дебютира с победа за новия си
Коментари Харесай

Български страж дебютира с победа в Англия

Българският вратар Димитър Евтимов дебютира с победа за новия си тим Бъртън Албиън в осмия кръг на трета британска дивизия - Лига 1 - 2:1 над Съндърланд. Той пази през всичките 90 минути и позволи попадение на Крис Магуайър в 54-ата минута, само че към този момент преди този момент Джейми Алън в 19-ата и Кайл Макфаджън в 39-ата бяха дали задатък на " пивоварите ". В 39-ата минута Евтимов се намеси уверено с плонж и изпревари за топката Чарли Уайки от състава на гостите, който пък бе изнесен на носилка след конфликта.
As Dimi says, the best wishes of everyone at Burton Albion go to @SunderlandAFC striker Charlie Wyke after the injury he suffered today#BAFChttps://t.co/QYUEY0KJBr
— Burton Albion FC (@burtonalbionfc) September 15, 2018
" Много съм благополучен от успеха, дебютът ми не бе по никакъв начин елементарен против мощен тим като Съндърланд. Момчетата се оправиха доста добре и се бориха до дъно. Надявам се травмата на играча на противника, с който се сблъскахме, да не е сериозна, като му поисквам бързо възобновяване ", спортсменски показа Евтимов след мача. Това бе първо проваляне за Съндърланд в шампионата, като " черните котки " са четвърти с 15 точки и към този момент изостават с пет от водача Портсмут, а Бърнли е 14-и с 10 пункта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР