Българският военноморски флот отбелязва 139 години от създаването си. Президентът

...
Българският военноморски флот отбелязва 139 години от създаването си. Президентът
Коментари Харесай

Българският военноморски флот отбелязва 139 години

Българският военноморски флот отбелязва 139 години от основаването си. Президентът Румен Радев е във Варна, с цел да взе участие в празненствата по случая. Празненствата започнаха с повдигане на флаговете на Военноморския ни флот и с тържествено осъществяване на Военноморския духов оркестър. На празненствата участва и главнокомандващият и президент Румен Радев. Той участва и на връчването на първо офицерско звание на випуск от Висшето военноморско учебно заведение. На курсантите президентът пожела попътен вятър и разяснява, че черноморският район има все по-голямо геополитическо и икономическо значение, по тази причина е нужна и рационализация.

Той разяснява изказването на македонският министър председател Зоран Заев за Илинденското въстание:
Румен Радев, президент: Това не е опрощение. Заев уточни за неточност, само че не поправя думите си и за мен е необяснимо, че българското държавно управление не реагира по този начин, както би трябвало да се реагира. Недопустимо е за мен и недопустимо евроатлантическата вероятност на Македония да става за сметка на българската история, еднаквост и суверенитет. Не може дълготрайните ползи на България да стават жертва на краткотраен политически PR.  Македонският министър председател Зоран Заев: ​Приятелството с България е откровено Македонският министър председател Зоран Заев: ​Приятелството с България е откровено
Република Македония и България имат откровено другарство и съдействие, съобщи македонският министър председател Зоран Заев, представен от организация МИА.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР