Българският вишецапион Монтана 2003 ще посрещне сръбския Дуга Шабац утре

...
Българският вишецапион Монтана 2003 ще посрещне сръбския Дуга Шабац утре
Коментари Харесай

Съперник на Монтана 2003 в Адриатическата лига преустанови участието си, българките само с два мача до края на годината

Българският вишецапион Монтана 2003 ще посрещне сръбския Дуга Шабац на следващия ден (6 декември) в идващия си дуел от Адриатическата лига по баскетбол за дами с половин час по-рано от планувания, като срещата в зала " Младост " ще започва в 17:30 часа.

До края на годината българският отбор ще изиграе и още една среща от конкуренцията - посещение на сръбския Слога Пожега на 13 декември.

По стратегия Монтана 2003 трябваше да одобри състава на Никшич на 20 декември, само че черногорският клуб се отдръпна от Адриатическата лига поради финансови и здравословни проблеми.

Така активът на българския отбор в група В от постоянния сезон на шампионата е четири победи и две загуби, а водач е Будучност с шест триумфа и без проваляне.

Монтана 2003 си обезпечи място във втория стадий на Адриатическата лига, в който не престават първите четири състава от двете групи.

Мачовете от идната фаза стартират на 10 януари 2024 година, а първият противник на монтанчанки от другата група А ще бъде избран според от крайното класиране в нея.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР