Българският вълк от Уолстрийт“ в очакване на присъдата за измами.

...
Българският вълк от Уолстрийт“ в очакване на присъдата за измами.
Коментари Харесай

Българският вълк от „Уолстрийт“ Юлиян Цолов в очакване на присъдата за измами

Българският вълк от „ Уолстрийт “ в очакване на присъдата за измами. Българският Вълк от „ Уолстрийт ” Юлиян Цолов става през днешния ден на 51 години, само че дали това ще бъде благополучен рожден ден за схемаджията. Делото за финансови измами, което тече сега против „ плейбоя ”, е в разгара си, а присъдата се чака напълно скоро.

Топла килия или торта с 51 свещички ще получи за рождения си ден Юлиян Цолов

– това е въпросът, който мнозина си задават на фона на все по-затягащия се правосъден развой. Отлично осведомени настояват, че против Цолов има събрани стоманени доказателства за големи финансови измами и без значение, че той бе зарязан от юриста си при следващото дело и му се наложи да се пази самичък, изходът от процеса е предупреден.
„ Няма юрист, който може да обори тези доказателства, по тази причина и множеството сътрудници биха поели подобен случай единствено поради хонорара и с принуда. Все отново никой не обича да губи ”, разясняват адвокати.

Юлиян наподобява много обезпокоен от развоя на проблема,

а оповестените в общественото пространство видеа на Цолов, който чака раздразнителен пред правосъдната зала, приказват изрично – този път съдът евентуално няма да има поради каквито и да е смекчаващи виновността условия, тъй като обстановката за Вълка от „ Уолстрийт ” е рецидив.
Narod.bg напомня, че финансовият схемаджия към този момент бе наказан в Съединени американски щати. Според решението на съда са иззети всичките му активи, тъй като се потвърждава, че са добити посредством машинация. Оказва се, че малко по-късно е завлякъл и много негови другари с пари, като се стигнало до такава степен, че с цел да бъде пуснат под домакински арест, негов другар си заложил къщата.
Историята за другарството им обаче завършва точно в този миг – Цолов си махнал гривната и драснал към Испания, а индивидът, който му се доверил, че няма да избяга и ще съблюдава закона, изгубил парцела си.

Източник: Narod.bg

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР