„Българският учител е за уважение, особено в тази ситуация, в

...
„Българският учител е за уважение, особено в тази ситуация, в
Коментари Харесай

Милко Багдасаров: Да има ясен механизъм за прилагане на тестването в училище

„ Българският преподавател е за почитание, изключително в тази обстановка, в която се намираме. Трябва да внимаваме с всички ограничения, които взимаме, тъй като търпимостта на учителите има граници “.Това разяснява в ефира на NovaNews лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Кърджали Милко Багдасаров. Той изясни, че българският преподавател е подготвен на всичко и ще го направи поради хората и е на първа линия дружно с лекарите в контакт с децата. Той съобщи единодушие с изразената от други шефове на учебни заведения позиция, че са съгласни с тестванията за Коронавирус, само че единствено след създаване на механизъм за използване.Социалистът акцентира, че подобен все още няма.

Багдасаров изясни, че въпросите са доста и са комплицирани, и при тяхното решение би трябвало да бъде взето поради мнението на родители, учители, психическото положение на децата.Той означи, че би трябвало да се ревизира къде и по какъв начин работи този способ и по-късно да се ползва.

На въпрос за „ зеления документ “ при учителите, Багдасаров уточни: „ Никой няма да подходи по този метод към учителите - хората, които изнасят всичко на гърба си, цялата тежест с децата “.Той акцентира, че всекидневно учителите са подложени на напън от страна на наредбите, които би трябвало да съблюдава, родителите, които всеки ден могат да им дават препоръки и през това време да образоват децата. „ Пипайте доста деликатно там. Всички би трябвало да сме малко по-спокойни и да обмисляме всяко едно деяние. Всичко ще си пристигна на мястото “, заключи Милко Багдасаров.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР