Българският треньор на Верона Радостин Стойчев ще изведе отбора си

...
Българският треньор на Верона Радостин Стойчев ще изведе отбора си
Коментари Харесай

Радостин Стойчев: Наши играчи плакаха след загубата от Лубе

Българският треньор на Верона Радостин Стойчев ще изведе тима си в пети мач против Лубе Чивитанова на следващия ден в плейофите на волейболната италианска Суперлига.

" Вече го знаехме, само че в тези мачове си дадохме отново сметка за силата на Чивитанова. Те откриха решение при посрещането, което работи. Като анализирахме добре мачовете обаче, и ние въведохме някои новости ", сподели българският експерт пред вестник " Ил Ресто дел Карлино ".

" Лубе има в действителност доста мощни реализатори на сервис, които могат да създадат разликата. Геймовете, които загубихме, се дължаха на това. Трябва да работим върху посрещането, само че сме съсредоточени и върху други аспекти, като действието в някои сложни обстановки. Това е нещо, което още ни липсва ", счита той.
 Изключителен Алекс Николов очарова Италия! 19-годишният национал заби 22 точки (8 аса) Изключителен Алекс Николов очарова Италия! 19-годишният национал заби 22 точки (8 аса)
Един от най-хубавите реализатори на сервис в отбора на Лубе Чивитанова е Александър Николов, който в последния мач сред двата тима осъществя 8 директни точки от начален удар и остана единствено на един ас от абсолютния връх в историята на отбора.

" Имаше наши играчи, които плакаха след загубата и почитам това, тъй като демонстрира какъв брой е значимо за тях. Не мога да упреквам никого ", сподели още Стойчев. В отбора от Верона играе различен български национал - Алекс Грозданов.

" Залата на Чивитанова е странна, тъй като употребяват мегафони и поставят агитката си зад нашия тим. Това обаче е техен избор и го почитаме. Играчите ни би трябвало да са положителни и да не обръщан внимание на това.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР