Българският треньор Илия Груев официално се присъедини към треньорския щаб

...
Българският треньор Илия Груев официално се присъедини към треньорския щаб
Коментари Харесай

Илия Груев стана част от треньорския щаб на Вердер

Българският треньор Илия Груев публично се причисли към треньорския щаб на един от грандовете на немския футбол - Вердер Бремен.
 Спрягат Илия Груев за треньор в Левски
От следващия сезон Груев ще бъде асистент на старши треньора Флориан Кофелд. По този метод българинът ще се събере и със своя наследник Илия, който е измежду най-големите гении в школата на Вердер като към този момент има и професионален контракт.

" Първият ни извод от този сезон беше да създадем още по-професионален треньорския ни екип за в бъдеще. Ще изискаме още повече от играчите в самостоятелен проект и  ще работим още по-интензивно във връзка с общоприетите обстановки. Илия е оптимално попълнение за нашия екип. Самият той дълги години бе футболист и също по този начин носи доста опит като треньор ", споделя Кофелд.

До октомври софиянецът бе ментор на втородивизионния Дуисбург, като точно той ги изведе до промоция във Втора Бундеслига. Преди това има опит като асистент в Хайдук Сплит, Кайзерслаутерн и Дуисбург. " Очаквам с неспокойствие новите ми задания паралелно до Флориан Кофелд. Той е страхотен старши треньор, който отдавна оценявам доста. Радвам се че ще бъда в неговия екип и съм сигурен, че дружно можем да реализираме доста с Вердер. Клубът ми е доста приветлив отдавна с метода на работа и съм сигурен, че ще пасна добре към него ", съобщи Груев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР