Българският треньор Георги Помашки изведе Милтиадис Тентоглу (Гърция) до европейската

...
Българският треньор Георги Помашки изведе Милтиадис Тентоглу (Гърция) до европейската
Коментари Харесай

Българин изведе грък до титла. Сиртаки звучи на стадиона

Българският треньор Георги Помашки изведе Милтиадис Тентоглу (Гърция) до европейската купа в скока на дължина в Берлин. 20-годишният гений, който е международен вицешампион за юноши от 2016-а, реализира персонален резултат за сезона от 8,25 метра. Последния си опит гъркът направи под звуците на сиртаки. Нашият експерт приготвя и звездата в тройния скок при дамите Параскеви Папахристу, която през днешния ден ще е една от съперничките на скпортист №1 на България за 2015-а Габриела Петрова.

Същевременно Симоне Колио, брачен партньор на Ивет Лалова се зае с възобновяване на Инна Ефтимова. Спринтьорката получи разтежение в бедрото в полуфиналите на 100 м, а през днешния ден би трябвало да започва на 200 м. Според италианеца нашето момиче има късмет да е подготвена за бягането. Колио е квалифициран физио и кинезитерапевт.

Успешно върви и възобновяване на най-хубавия ни играч в скока на височина. Тихомир претърпя интервенция на левия крайник и пропусна Евро 2018. А рехабилитацията се прави в профилирана клиника в Турция. Първите стартове на плевенчанина ще са през зимния сезон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР