Българският топбоксьор в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев изглежда

...
Българският топбоксьор в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев изглежда
Коментари Харесай

Кобрата: Джуниор, аз идвам

Българският топбоксьор в тежка категория при експертите Кубрат Пулев наподобява завърши лагера си на високопланинската спортна база Белмекен. Българинът се готви за отбрана на купата си в новата дисциплинираност "Триад Комбат ", която е композиция сред бокс и ММА, а негов конкурент ще бъде някогашният първенец в UFC Джуниор дос Сантос.

В последните няколко седмици бразилецът даде куп изявленията, в които не спираше да повтаря, че ще нокаутира Кобрата. Той постоянно пускаше и клипове от тренировките си, с които наподобява се опитваше да респектира бъдещия си противник.

Пулев обаче резервира безмълвие от самото начало, само че през вчерашния ден не устоя и разгласява фотография на заглавие във вестник, което гласи: "Извинявайте, само че ще набия Кубрат ", думи на Дос Сантос, казани пред канала „ Спортната джунгла ".

Коментарът на Кобрата под фотографията бе дълбокосмислен: "Хмм, ха-ха-ха ". А по-късно последва клип, който демонстрира, че Кубрат слиза от Белмекен, който бе съпроводен със заплашителното: "Аз пристигам... Който желае да ме бие, е добре пристигнал... "

Двубоят сред българския боксьор и бразилския ММА войник е плануван за 26 февруари в Toyota Center в Хюстън (САЩ).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР