Българският топ тенисист - Григор Димитров, сподели, че Андре Агаси

...
Българският топ тенисист - Григор Димитров, сподели, че Андре Агаси
Коментари Харесай

Интересно: Ето кой дава съвети на Гришо за представянето му на Ролан Гарос

Българският топ тенисист - Григор Димитров, показа, че Андре Агаси играе забележителна роля, що се отнася до метода на българина в мачовете от тазгодишния Ролан Гарос. Двамата поддържат непрекъснат контакт по телефона и осемкратният първенец от Големия шлем дава на нашето момче скъпи препоръки за дуелите в Париж.

„ Просто опитваме да поддържаме нещата елементарни все още. Във всяко едно отношение. Аз и Андре имаме особено другарство. Бих споделил, че то минава оттатък границите на тениса “, сподели Григор.

„ Смятам, че опитът, който той е натрупал тук – на Ролан Гарос – е необикновен “.

„ Мисля, че несъмнено ми оказва помощ да го чуя от него. Да чуя по какъв начин е преодолял своите трудности в този шампионат. Така че сега сме се концентрирали върху това. Засега се усещам добре. Определено ще взема телефона, ще му се обадя и ще поговорим малко, с цел да забележим по какъв начин стоят нещата “, показа българинът.

Не единствено тактиката на Григор е като тази на Агаси, само че и облеклото му. Колекцията на Nike, въодушевена от американеца, натрупа огромна известност в тенис средите. „ Имахме няколко забавни диалога на тази тематика. Мисля, че аз съм единственият, който играе с тези цветове в този момент. За мен екипът е доста специфичен. Не желаех да бъде тъкмо, тъкмо същия. Защото постоянно съм желал да бъда себе си. Но това, което Андре направи през 90-те с този екип, беше ужасно. Наистина ми харесва. Искахме да създадем един тип колаборация. Кой знае какво може да се случи в бъдеще?'', разяснява Гришо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР