Българският тенисист Янаки Милев започна с победа участието си на

...
Българският тенисист Янаки Милев започна с победа участието си на
Коментари Харесай

Янаки Милев стартира с успех на турнир в Анталия

Българският тенисист Янаки Милев стартира с победа присъединяване си на шампионата от клей от сериите " Фючърс ", който се организира в Анталия, Турция.

В среща от първия кръг Милев надигра изрично с 6:1, 6:1 за единствено 48 минути игра участващия с " уайлдкард " американец Джаспър Лей.

По този метод 19-годишният българин реализира своята шести следващ триумф на кортовете в Анталия, откакто предходната седмица завоюва купата по време на друга конкуренция в турския курорт.

В идващия кръг Янаки Милев чака спечелилия от мача сред поставения под №7 украинец Вячеслав Биелинский и естонеца Кристиян Там.

Междувременно, в главната скица на шампионата в Анталия ще имаме още двама представители в лицето на Симон Антони Иванов и Габриел Донев, който по-рано през днешния ден преодоля сполучливо квалификациите след триумф с 6:2, 4:6, 12:10 против германеца Майк Щайнер в решителния кръг.

По-късно през днешния ден Иванов и Донев пък ще започват присъединяване си в конкуренцията на двойки, където българите са сложени под №4 и в първия кръг ще се изправят против швейцарците Дарио Хубер и Якоб Кахун.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР