Българският тенисист приключи участието си в във II кръг на

...
Българският тенисист приключи участието си в във II кръг на
Коментари Харесай

Германски ветеран спря устрема на Кузманов в квалификациите на Australian Open

Българският тенисист завърши присъединяване си в във II кръг на квалификациите. След като на старта на пресявките през вчерашния ден извоюва дебютната си победа в шампионат от Големия шлем против германеца Даниел Мазур, през днешния ден втората ни ракета отстъпи пред различен представител на федералната република - Тобиас Камке, с 5-7, 4-6 за 1:45 ч.
В откриващата част 28-годишният пловдивчанин поведе с ранен пробив и го затвърди за 3-0. При 5-3 той сервираше за сета, само че позволи връщане на брейка, а в 11-ия гейм още веднъж загуби подаването си и Камке поведе с 1-0 след 47 минути игра.
За начало на втория сет двамата тенисисти си размениха четири следващи пробива, след което Кузманов задържа сервиса си за задатък от 3-2. В 9-ия гейм на втората част 35-годишният деец от Германия осъществя нов брейк, след което съумя да затвори дуела, макар че българинът отрази първите му два мачбола.
В решаващия трети кръг от квалификациите за АО Камке ще срещне сънародника си Максимилиан Мартерер, който се оправи с индиеца Праджнеш Гунесваран с 6-2, 7-6 (8).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР