Българският тенисист Григор Димитров заяви след драматичната победа над Адриан

...
Българският тенисист Григор Димитров заяви след драматичната победа над Адриан
Коментари Харесай

Григор Димитров: Сам си направих мача труден

Българският тенисист Григор Димитров съобщи след трагичната победа над Адриан Манарино на шампионата в Акапулко, че самичък си е направил мача сложен. Както е известно първата ни ракета завоюва срещата с 6:7(8), 6:2, 7:6(2).

Григор бе безапелационен, че се намира в доста добра физическа форма, само че би трябвало да бъде по-концентриран, в случай че желае да продължи да печели мачовете си. На четвъртфиналите той излиза против Станислас Вавринка.

" Беше доста вманиачен мач. След като спасих двата мачбола си мислех само какво мога да направя, с цел да остана в дуела. Бях доста сюрпризиран от себе си, защото по едно време не можех да вкарам даже един първи сервис. Сам си направих мача сложен. Съперникът ми пък се възползва от възможностите си. Всичко, което трябваше да направя е да остана в мача и да се боря. Физически съм доста добре. Не знам за какво трябваше да си направя мача толкоз сложен. Атмосферата бе невероятна. Сега ще се насладя на момента и, може би, ще погледам част от мача. В първия сет доста неща не ми се получаваха. Допуснах доста неточности. В такива моменти просто би трябвало да намериш различен метод да спечелиш срещата. Аз знаех, че имам на какво да разгадавам. След като изгубих втория сет съумях да се съвзема бързо. Знаех, че физически съм в доста положително положение, знаех какво би трябвало да направя. Фокусирам се върху идващия си мач. Ще би трябвало обаче да съм по-прецизен при осъществяването на ударите си ", изясни родният тенисист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР