Българският тенисист Григор Димитров записа 4 поредни солидни сета на

...
Българският тенисист Григор Димитров записа 4 поредни солидни сета на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Доминик Тийм

Българският тенисист Григор Димитров записа 4 следващи солидни сета на Мастърс шампионата в Париж и си заслужи място на осминафиналите в конкуренцията, която би трябвало да дефинира последния финалист във Финалния Мастърс в Лондон. Хасковлията се изправя против към този момент класирал се тенисист в лицето на Доминик Тийм, който е и един от любимците за купата в Париж.
Къде да гледаме мача Григор Димитров против Доминик Тийм в Париж?
Гришо стартира нерешително присъединяване си в конкуренцията, откакто в първия кръг изглеждаше в затруднена позиция против представителя на домакините Юго Умбер. След това обаче хасковлията сподели най-хубавата си игра от US Open насам и завоюва с 6:1, 6:2 идващите два сета.
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
Във втория кръг той срещна " любимеца " си Давид Гофен и, макар че беше продънен рано в първия сет, завоюва след 7:5, 6:3 10-ия си триумф против белгиеца.
В първия кръг 5-ият в мъжкия тенис Тийм почиваше, а във втория мина доста мъчно през Милош Раонич в 3 сета. Срещу Димитров е изиграл 4 мача, като двамата са разменили по две победи, като и двата триумфа на хасковлията са на твърди кортове. В последните 3 мача посред им се изиграха всички вероятни сетове.
Битката сред двамата тенисисти е под №2 на Централния корт, като се чака да стартира след 13:30 часа българско време. Може да следите НА ЖИВО Григор Димитров - Доминик Тийм в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР