Българският тенисист Димитър Кузманов отправи силни думи към спортните фенове

...
Българският тенисист Димитър Кузманов отправи силни думи към спортните фенове
Коментари Харесай

Кузманов: Когато плюете български спортист, се замислете, че има неща, за които не подозирате

Българският тенисист Димитър Кузманов насочи мощни думи към спортните почитатели и експерти. Кузманов разгласява забавни размишления след свое присъединяване в Анталия и Йерусалим.

Представяме ви обявата на Мико Кузманов в обществените мрежи:

„ Искам да споделя някои неща с българскато спортно общество. И го върша, не, с цел да се заяда по някакъв метод или да дава отговор на някой,а просто тъй като доста хора нямат концепция какво се случва,,зад кулисите " и в живота на нас спортистите!

Ще ви опиша за следващата,хилядната обстановка в моя спорт тениса.

След като в неделя завоювах шампионата в Анталия на клей, вечерта трябваше да пътувам до Йерусалим. След 4 часа сън дойдох на тотално разнообразни условия (настилката на шампионата е твърда и има надморска височина, която оказва огромно въздействие в тениса). Проведох ужасна подготовка следобяд, в която не знаех какво се случва, а това не е най-хубавото чувство, когато на идващия ден имаш мач!

И в последна сметка би трябвало да успееш по всевъзможен вероятен метод да се събереш и да превъзмогнеш всичко това (умора, недоспиване, климатизация, атмосферни условия), тъй като на идната заран имаш мач и никой няма да излезе да играе вместо теб! И все пак има голяма възможност това да не се случи,защото въпреки всичко сме хора!

При мен през днешния ден за следващ път се получи!

Но когато идващия път започнете да коментирате, плюете и да се присмивате, на който и да е български състезател, се замислете, че има хиляди неща, за които си нямате и визия!

Уважавайте напъните и труда на всеки човек, без значение от неговата специалност, и без значение от резултатите му в региона, в която се занимава! Нещо, което към момента не е понятно на доста хора в България!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР