Българският тенисист Димитър Кузманов и неговият партньор Фредерико Ферейра Силва

...
Българският тенисист Димитър Кузманов и неговият партньор Фредерико Ферейра Силва
Коментари Харесай

Кузманов и Силва започнаха с обрат на двойки в Бенгалуру

Българският тенисист Димитър Кузманов и неговият сътрудник Фредерико Ферейра Силва започнаха с победа присъединяване си в шампионата на двойки на Чалънджъра в Бенгалуру, Индия, откакто надиграха в първия кръг Хамад Медиедович и Лука Нарди.

Кузманов и Силва реализираха цялостен поврат в срещата и се постановиха 2:6, 6:3, 10:6 за час и 11 минути игра и по този метод се класираха за четвъртфиналите в конкуренцията.

Двубоят стартира мъчно за българо-португалския дует, който в първия сет позволи да изостане с 0:4 гейма след два пробива, което и предреши крайния излаз от частта в интерес на Медиедович и Нарди.

Вторият сет също започва с пробив на сметката на италианеца и сърбина, само че този път Кузманов и Силва реагираха незабавно и стигнаха до равенството при 2:2. Впоследствие Мико и неговият сътрудник съумяха още един път да завоюват подаването на противниците си, с цел да поведат с 5:3 и по-късно на собствен сервис да затворят втората част с 6:3.

Решителният шампионски тайбрейк стартира равностойно, само че при 5:5 точки българо-португалският тандем взе четири следващи разигравания, с което си осигуриха и четири следващи мачбола. Медиедович и Нарои отразиха първия, само че при втория неточност нямаше и по този начин Димитър Кузманов и Фредерико Ферейра Силва се класираха за четвъртфиналите.

В спор за място в идната фаза двамата ще се изправят против поставените под №4 Арджун Каже и Максимилиан Нойхрист.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР