Българският тенисист Александър Лазаров спечели титлата от надпреварата на ITF

...
Българският тенисист Александър Лазаров спечели титлата от надпреварата на ITF
Коментари Харесай

Александър Лазаров триумфира с титлата от турнира на ITF в Созопол

Българският тенисист Александър Лазаров завоюва купата от конкуренцията на ITF с награден фонд 15 хиляди $, която се организира на кортовете на комплекса " Санта Марина " в Созопол.

Надпреварата у нас беше втора поредна в границите на две седмици, а на финала Лазаров надигра украинецът Владислав Орлов с 6:1, 6:1.

В разногласието за трофея четвъртата ни ракета просто не даде шансове на своя съперник и го надигра за малко повече от час игра, с което си заслужи и 10 точки за международната класация.

Шампионът Лазаров, за който това бе шести трофей от конкуренция на ITF, както и неговият подгласник Орлов бяха наградени персонално от президента на БФ Тенис Стефан Цветков.



По-късно през днешния ден от 15.30 часа следва да се изиграе и финалът на двойки, в който още веднъж ще има българско присъединяване. Александър Донски в тандем с Владислав Орлов се изправят против турско-полския дует Туна Алтуна и Олаф Печковски.

През идната седмица пък кортовете в Созопол ще бъдат хазаин на трета поредна конкуренция от веригата на ITF с награден фонд 15 хиляди $.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР