Българският телеком Yettel вече предлага нова телевизионна услуга у нас

...
Българският телеком Yettel вече предлага нова телевизионна услуга у нас
Коментари Харесай

Интерактивна телевизия от ново поколение представя Yettel

Българският телеком Yettel към този момент предлага нова телевизионна услуга у нас - интерактивна телевизия с качествено преживяване и функционалности и интерфейс, близки до известните стрийминг платформи.

слага нови стандарти в потребителското преживяване, акцентира основният изпълнителен шеф на Yetter България Джейсън Кинг. Тя започва с два проекта - TV Favoritе и TV Max, със 100+ и 200+ канала надлежно. Услугата е налична през Smart TV Box, преносими компютри, компютри, Android смарт телефони и таблети, вкъщи, в придвижване, а скоро и зад граница - в територията на Европейски Съюз.

Услугата предлага всички функционалности на интерактивната телевизия - стартиране, пауза, стартиране изначало, запис на наличие и връщане обратно до 7 дни. Налице е и смарт наличие и информация за програмата, както и интеграция с филмовата база данни IMDB. А наличието включва огромен брой канали, с HD и даже 4К резолюция.

Smart TV Box устройството, с което се предлага услугата, е без спомагателни кабели с изключение на основния HDMI, с Wi-Fi връзка, достъп до приложенията на Гугъл Play Store и мощен чипсет за осъществяването им. По създание това е дребен Android компютър, който може да се ръководи с универсално Bluetooth устройство, само че има вход за USB и разпознава даже джойстици за игри.

Всичко това става допустимо с помощта на стартиралата преди 2 години услуга - закрепен кабеле интернет за дома, или FWA, който върви в пакет с Yettel TV.

" FWA е в сърцето на тактиката ни за развиване и за нас беше изключително значимо да предложим новата си телевизионна услуга точно през тази модерна технология и страхотната ни 5G мрежа “, изясни основният търговски шеф на Yettel България Богдан Узелац. 

В първите месеци от Yettel ще оферират услугата на промоционална цена - 1 лева на месец за първите 6 месеца с контракт за 2 години. А първите 1000 консуматори на Yettel TV ще получат специфичен All-in-one пакет, включващ всички спомагателни платени канали – Diema Extra, MaxSport Plus, цялостният пакет HBO Full pack и 7/8 TV.

" По този метод желаеме да се отблагодарим на нашите FWA клиенти за доверието, като им дадем шанса да бъдат първите, които ще се допрян до нашата интерактивна телевизия “, акцентира Узелац и уточни, че през последната година компанията регистрира двоен растеж на клиентите на закрепения интернет за дома със степен на задоволеност от 90%.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР