Българският талант Преслав Боруков донесе победата на отбора на Шефилд

...
Българският талант Преслав Боруков донесе победата на отбора на Шефилд
Коментари Харесай

Български талант с два гола за Шефилд Уензди срещу КПР

Българският гений Преслав Боруков донесе успеха на тима на Шефилд Уензди до 23 години над връстниците им от Куинс Парк Рейнджърс, отбелязвайки и двата гола за триумфа като посетител с 2:0. Това бяха и първи голове за Преслав в турнирен мач за втория тим на " кукумявките ", като досега се беше разписвал в контроли, в мач за Kупата на страната и за Kупата на графството.

Юношата на Левски откри резултата в 20-ата минута, откакто гостите от Уензди преобладаваха в тези моменти от мача. След добра работа на сваления от първия тим Аш Бейкър отдясно, топката стигна до Боруков, който акробатично опъна мрежата на вратаря Тайла Дикинсън. Гостите от Шефилд започнаха и второто полувреме самоуверено и същата композиция сред Бейкър и Боруков обезпечи второто попадение. Пробив и центриране отдясно на Бейкър откри Боруков в наказателното поле. Българинът надскочи всички и за повторно прати топката в мрежата.

Той можеше да запише и хеттрик, като в 67-ата минута се освободи от бранителите на КПР и стреля мощно, само че топката се отби в страничната греда. След тази победа вторият тим на Шефилд Уензди е на 8-о място в Северната група на ПДЛ-лигата. Начело са тимовете на Лийдс и Крю Алекзандра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР