Българският талант - Андриан Андреев сподели разочарованието си от факта,

...
Българският талант - Андриан Андреев сподели разочарованието си от факта,
Коментари Харесай

Андреев: Трябваше да си вярвам повече и да бъда по-агресивен в решителните моменти

Българският гений - Андриан Андреев показа разочарованието си от обстоятелството, че остана на две точки от първи собствен триумф в ATP.

Младата ни вяра се бори до последно, само че отстъпи трагично пред опитния австралиец Матю Ебдън с 3:6, 6:4, 6:7 (5) в мач от първия кръг на шампионата Sofia Open 2019.

" Специален миг, не съумях да печеля, само че бях доста близо, благодаря на всички за поддръжката. Трябва да съм малко по-уверен в решаващите моменти. Накрая той удари по-чисто топката. Това е специфичен шампионат за всички български участници. Алекс Лазаров победи още веднъж, надяваме се и Мико Кузманов на следващия ден да завоюва ", показа 17-годишният Андреев.

" Напускам шампионата със смесени усеща - и положителни, само че и отчаян, тъй като изгубих, въпреки и почтено. Получи се оспорван мач. Мисля, че трябваше да си имам вяра повече и да бъда по-агресивен в решителните моменти. Имаше напрежение преди срещата, само че това е обикновено. То беше по-голямо в първия сет, когато бях прекомерно стегнат. В един миг даже не имах вяра, че ще стигна до трети сет. В него имах лек крамп на крайници, което също малко ми попречи. Все отново имах шансове да затворя мача, бях много близо. Затова съм много положително надъхан. Знам, че би трябвало да продължа да упражнявам крепко всеки ден. Но би трябвало да работя и на психическо равнище, тъй като знам, че мога да играя тенис ", съобщи още Андреев.
 Адриан Андреев отпадна от Sofia Open 2019 след трагична загуба от Матю Ебдън с 3:6, 6:4, 6:7 (5)
Адриан Андреев остана на крачка от сензацията против 45-ия в международната класация

Талантът ни беше отстранен от Матю Ебдън след драма в " Арена Армеец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР