Българският спортен тотализатор с ново ръководство. Сред новите имена има

...
Българският спортен тотализатор с ново ръководство. Сред новите имена има
Коментари Харесай

Родното тото с нов управленски състав

Българският състезателен тотализатор с ново управление. Сред новите имена има сполучливи футболисти и двама специалисти от финансовото министерство.
Със заповед на министъра на младежта и спорта Красен Кралев са назначени нови членове на Управителния съвет на Държавно дружество „ Български състезателен тотализатор “ (ДП БСТ) в следния състав: Любомир Стефанов Петров – изпълнителен шеф, Людмила Костова Петкова, Христо Георгиев Йовов, Валентин Страхилов Точев, Гошо Петков Гинчев, оповестиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта.

Смяната е наложена от резултатите на сдружението и провокации в бъдеще Спортния тотализатор да провежда лотарии.

Финансовият министър Владислав Горанов разгласи в Народно събрание, че новото управление би трябвало да има достатъчния потенциал да се оправи с предизвикването на това да бъде монополист в лотарийните игри.

" Ако погледнем резултатите до момента и провокациите в бъдеше пред спортния тотализатор, предвид на това, че само това дружество към този момент ще може да провежда
лотарии, преценката на министъра на спорта, несъмнено, в съгласие с министъра на финансите, както е по закон, е, че е нужна нова, свежа управническа мощност ", съобщи Горанов.

Тотото бе превърнато посредством промени в Закона за
хазарта в единствен, в тази ситуация държавен монополист в вида хазарт " моментна лотарийна игра " - откакто скоропостижно се одобри лицензът на " Национална лотария " да бъде неотложно лишен. Един от акционерите в компанията - Васил Божков - към този момент е обвинен, а страната започва процедура по връщането му в страната от Обединените арабски емирства.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР