Българският спортен сериал “При щангистите” ексклузивно в Sportal през есентаЗа

...
Българският спортен сериал “При щангистите” ексклузивно в Sportal през есентаЗа
Коментари Харесай

Българският спортен сериал “При щангистите” ексклузивно в Sportal през есента

Българският състезателен сериал “При щангистите” извънредно в Sportal през есентаЗа да реши въпросът с неналичието на първокласен смях измежду феновете, режисьорът Ники Стоичков потегля по стъпките на личните си мемоари и чувства за едно от нещата, които познава най-добре – залата за щанги и страстите в нея.

„ При щангистите “ е историята на двама щангисти и техните другари – петима изцяло разнообразни по своите характери младежи. Всеки от тях следва персоналните си цели. Събира ги залата за повдигане на тежести, дружно с вичките им упоритости за триумф, връзките по сред им и изненадващи обрати.
“Това са петима напълно ясни модерни типажи – сигурен съм, че ще ги разпознаете. Чрез техните истории, с комизъм, закачки и лекост ще предоставим нашето виждане за това, какви са пътищата за триумф в България пред младежите. Има такива! “, споделя режисьорът Ники Стоичков.
 В функциите на щангистите и другари влизат актьорите Алек Алексиев, Георги Гоцин, Славена Зайкова, Рада Кайрякова, Христо Стефанов - Ицака, със специфичното присъединяване на Здравко Стоичков – европейски и международен първенец по повдигане на тежести и дълготраен народен играч.

Сценарият е дело на Лора Кадурина, Яна Титова, Ники Стоичков и Дамян Палийски, а оператор е Георги Челебиев.

Sportal ще излъчи “При щангистите” извънредно през есента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР