Българският спорт и цялата ни общественост става свидетел на поредното

...
Българският спорт и цялата ни общественост става свидетел на поредното
Коментари Харесай

За поредно безумие в българския спорт, разбра ФАКТИ

Българският спорт и цялата ни общност става очевидец на следващото събитие, което не би имало почва да се развие в друга, естествена и цивилизована страна. Българската федерация по авто спорт (БФАС) е с лишен лиценз от страна на Съюза на българските автомобилисти (СБА), като самият факт, че последните могат да лишават лицензи и по този метод да раздават самобитно правораздаване в спорта, е меко казано необичайно. Последващите отнемането на лиценза на БФАС събития са основаване на Автомобилна федерация на България (АФБ), която по бързата процедура е приета от Министерството на спорта и все още разполага с правата да провежда надпреварите в България, както и да изпраща български състезатели в чужбина, откри ФАКТИ .

Днес пред Министерски съвет се организира митинг на Българската федерация по авто спорт, като главното искане на протестиращите автомобилисти е лицензът им да бъде върнат неотложно, защото няма безусловно никаква съответна причина да не разполагат с него.

ФАКТИ беше на място и съумя да организира диалог с един от членовете на Управителния съвет на Българската федерация по авто спорт (БФАС) и играч по автомобилизъм Николай Златков, ето какво сподели той пред нас:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР