Българският системен интегратор СТЕМО продължава да е платинен партньор на

...
Българският системен интегратор СТЕМО продължава да е платинен партньор на
Коментари Харесай

СТЕМО отново е платинен партньор на HPE

Българският систематичен интегратор СТЕМО продължава да е платинен сътрудник на Hewlett Packard Enterprise, откакто покри условията на световната компания при започване на нейната финансова 2018 година

Още през февруари т.г. СТЕМО е получила поздравления за изключителните си резултати като сътрудник на HPE от президента и основен изпълнителен шеф на Hewlett Packard Enterprise Антонио Нери.

Над 10 са експертите на българската компания, които са покрили 7-те специализации, нужни за платинения статут, а СТЕМО е осъществила планове в съществени за HPE бизнес посоки. Сред тези специализации са експерти за услугите, за системите за предпазване, за сървърите и за мрежовите решения на HPE (златно ниво), експерти в региона на центровете за данни, експерти в региона на хипер конвергентните решения на HPE, както и експерти по конвергентна инфраструктура (платинено ниво).

Мобилността и Интернет на нещата, ИТ като услуга, софтуерно дефинирана инфраструктура, умна външна страна (Intelligent Edge) са измежду главните посоки, заложени в сертификацията и обхващащи най-модерните технологии, решения и услуги, които са част от портфолиото на HPE.

 Плакетът за платинен сътрудник на HPE за 2018

Плакетът за платинен сътрудник на HPE за 2018

“Платинените и златните сътрудници на Hewlett Packard Enterprise ще бъдат особено отличавани в потребителските маркетингови акции, посредством които ще се насочва вниманието на клиентите върху изгодата от работата с най-хубавите сътрудници на HPE”, изясняват от СТЕМО преимуществата на новия си партньорски статут.

В уеб страницата на Hewlett Packard Enterprise и в световния локатор за сътрудници на компанията се показват двама български сътрудници с платинен статут – CNSYS и СТЕМО, както и още 3 златни колегата, един сребърен и 6 със статут „ бизнес сътрудник “.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР