Българският системен интегратор Persy конфигурира и достави най-производителната система с

...
Българският системен интегратор Persy конфигурира и достави най-производителната система с
Коментари Харесай

Persy конфигурира супер сървър

Българският систематичен интегратор Persy конфигурира и достави най-производителната система с марка Stinger в историята си. От там акцентират, че това е първата осемпроцесорна настройка на Supermicro с Intel Xeon Scalable, която въобще е доставяна в Европа.

 1

Сървърът разчита на последно потомство процесори Intel Xeon Platinum 8180M, които разполагат с 28 ядра на периодичност 2.5 GHz, и могат да обработва 56 влакна по едно и също време. При осемпроцесорна настройка това прави общо 224 физически и 448 логичен ядра, които разполагат общо с 14 MB L1, 224 MB L2 и 308 MB L3 кеш. Оперативната памет на системата е общо 6 TB DDR4, разпределени в 96 модула по 64 GB. Системата за предпазване на данни е обезпечена от 16 NVMe устройства с hot-swap благоприятни условия и по 2 TB потенциал всяко.

За качестово и продуктивността на Persy Stinger приказва неговото показване по време на рендеринг теста V-Ray Benchmark - най-хубав резултат в света досега измежду близо 3000 тествани машини. Времето за осъществяване на CPU теста е 13.782 секунди, което е с 18% по-добро от конфигурацията, наредила се на второ място.

 2
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР