Българският щангист Карлос Насар е бил задържан за шофиране след

...
Българският щангист Карлос Насар е бил задържан за шофиране след
Коментари Харесай

Карлос Насар е шофирал дрогиран, оказал съпротива по време на проверката

Българският щангист Карлос Насар е бил арестуван за шофиране след приложимост на наркотични субстанции, оповестява .
Прочетете още
18-годишният международен първенец е бил арестуван за 24 часа от чиновници реда на РУ-Поморие през нощта на 27 юли. По неофициална информация при инспекцията Насар не се е подчинил на органите на реда и е оказал опозиция.

Припомняме, че треньор на Насар е Илиян Щангата, чийто наследник Христо Христов бе арестуван в равнища с марихуана в Плевенско преди седмици. Трима престъпно проявени от Червен бряг бяха арестувани на 12 юли. Арестът бе осъществен по време на полагане на грижи за развъждането на 250 растения трева в землището на село Бреница.

Христов е прочут на полицията и за за свиреп побой с железни палки през 2016 година. Агресията бе предизвикана след скандал на Околовръстното шосе на София.

Неговият татко Илиян Щангата се води общински чиновник - той работи като треньор по повдигане на тежести, а заплатата си получава от Община Червен бряг.

Карлос Насар стана международен първенец в категория до 81 кг през 2021 година в Ташкент. Там той сложи международен връх от 208 кг в изтласкването. Преди задържането си няма други престъпни прояви.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР