Българският щангист Божидар Андреев не успя да спечели медал в

...
Българският щангист Божидар Андреев не успя да спечели медал в
Коментари Харесай

Малко не достигна на Божидар Андреев за медал в Токио

Българският щангист Божидар Андреев не съумя да завоюва орден в категория до 73 кг на Олимпийските игри в Токио. Андреев приключи с дуел от 338 кг, което му отреди пето място в крайното класиране на дисциплината.

Андреев стартира с сполучлив опит на 150 кг в изхвърлянето, след което позволи неточност на 154 и преодоля тази тежест от последния си трети опит. В изтласкването българинът още веднъж стартира сполучливо със 184 кг, само че по-късно не съумя да покаже същинските си качества и направи поредни неточности на 189 и 190 кг, с което загуби късмет да се бори за почетната тройка. По този метод Андреев приключи със единствено три сполучливи опита и дуел 338 кг.
 Божидар Андреев – момчето с желязна воля за триумф Божидар Андреев – момчето с желязна воля за триумф
От няколко дни Сливен е мощно разчувствуван от европейската купа на Божидар Андреев – една от огромните очаквания на родните щанги....

Титлата в категорията предстоящо завоюва китаецът Ши Джъян със международен връх от 364 кг в дуела. Сребърният орден завоюва Хулио Рубен Майора Перния от Венецуела с 346 кг, а бронзът изненадващо остана за Рахмат Ервин Абдула от Индонезия, който подвигна дуел 342 кг в група В.

Как мина надпреварата и кои са българите, които следва да вземат присъединяване на Игрите в Токио -

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР