Българският шампион отпадна от тазгодишното издание на Лига Европа, след

...
Българският шампион отпадна от тазгодишното издание на Лига Европа, след
Коментари Харесай

Тотнъм сложи край на мечтите на Лудогорец в Лига Европа

Българският първенец отпадна от тазгодишното издание на Лига Европа, откакто бе победен с 4:0 от Тотнъм при гостуването си в Лондон в четвърти мач от груповата фаза на конкуренцията. " Шпорите " тотално надиграха своя противник, който в огромни интервали от мача изглеждаше неосведомен на терена и беззащитен против отбора на Жозе Моуриньо.
Карлос Винисиус се регистрира с два гола през първата част, а през второто полувреме Хари Уинкс вкара свръхестествен гол съвсем от централната линия на терена. Лукас Моура пък оформи крайното 4:0.
 Тотнъм нанесе трета поредна загуба на Лудогорец в Лига Европа Тотнъм нанесе трета поредна загуба на Лудогорец в Лига Европа
Отборът на Лудогорец записа трето следващо проваляне в груповата фаза на Лига Европа, откакто загуби от Тотнъм с 1:3 вкъщи. В Разград...
Така след четири мача Лудогорец остава без извоювана точка в Лига Европа. " Орлите " са позволили 13 гола и са отбелязали едвам 5. Тотнъм пък се изравни по точки с Антверпен, който победи ЛАСК с 0:2 в другия мач от групата. Австрийският отбор към момента има шансове за класиране, като се намира на две точки зад водачите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР