Българският шампион Лудогорец спечели с 4:0 гостуването си на Берое

...
Българският шампион Лудогорец спечели с 4:0 гостуването си на Берое
Коментари Харесай

Лудогорец се развихри след почивката и вкара четири на Берое

Българският първенец Лудогорец завоюва с 4:0 гостуването си на Берое Стара Загора в финален дуел от 14-ия кръг на родната Първа лига.

С триумфа си разградчани се приближиха единствено на точка от водача в класирането ЦСКА 1948, който обаче има и цели два мача повече спрямо " орлите ".

На стадион " Берое " и четирите попадение паднаха след почивката, като звук за головото шоу даде Бърнард Текпетей в 51-та минута.

Любопитното е, че през първото полувреме ганаецът още веднъж беше прецизен на два пъти, само че головете му бяха вярно анулирани поради засада.

Всичко обаче беше изцяло постоянно при започване на втората част, когато Текпетей откри резултата, а малко по-късно той асистира и на Игор Тиаго, който удвои задатъка на Лудогорец.

В 78-та минута още веднъж Текпетей беше прецизен за 3:0, а три минути по-късно Матиас Тисера оформи крайното 4:0 в интерес на отбора на Анте Шимунджа.

Тежкото проваляне остави Берое на 11-то място с 12 пункта, като старозагорци не престават да нямат маркиран гол под управлението на Николай Киров, за който това бе трети мач отпред на отбора.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР