Българският шампион Лудогорец приема кипърския АЕК (Ларнака) в четвърти мач

...
Българският шампион Лудогорец приема кипърския АЕК (Ларнака) в четвърти мач
Коментари Харесай

Кръстопът пред Лудогорец - край или надежда?

Българският първенец Лудогорец приема кипърския АЕК (Ларнака) в четвърти мач от група " А " на Лига Европа. Двубоят е от 22:00 часа в Разград и ще бъде наблюдаван онлайн в Блиц.

Тимът на Тони Здравков ще преследва наложителна победа, с цел да резервира шансове за класиране в елиминациите. Всеки различен резултат значи завършек на очакванията на българския отбор.В трите си срещи досега в групата разградчани записаха единствено точка - като посетител на АЕК.

Треньорът на домакините Антони Здравков надали ще прави съществени промени в състава си. Той не може да разчита единствено на трайно контузените Абел Анисе, Владислав Стоянов и Драгош Григоре. Най-вероятно на вратата ще стартира Ренан, а пред него карето в отбрана ще бъде формирано от Сисиньо, Моци, Недялков и Натанаел. Дяков и Кампаняро ще са двамата отбранителни полузащитници, а Марселиньо ще извършва ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще работят по крилата, а Кешерю ще е на върха на офанзивата.

Гостите идват без контузените Томас и Касес. Треньорът Андони Ираола се чака да пусне в игра Тоньо под рамката и Катала, Гонзалес, Труьолс и Йоану в отбрана. Евел, Ларена и Силва ще са триото в средата на терена, а в предни позиции ще работят Тричковски, Тулемес и Тете.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР