Българският шампион Лудогорец поздрави всички медицински лица в страната по

...
Българският шампион Лудогорец поздрави всички медицински лица в страната по
Коментари Харесай

Лудогорец поздрави всички медицински служители по случай Деня на здравето!

Българският първенец Лудогорец поздрави всички медицински лица в страната по случай техния празник. 7 април е разгласен за Световен ден на здравето. От клуба изрекоха своя рескпект и респект към всички свързани с лекарската специалност, изключително в тежките времена с пандемията от ковид.

От Лудогорец им пожелават доста сила, здраве и самообладание в борбата с рисковия вирус, който възпира целия свят.

Ето какво написаха от Лудогорец:

Честит 7 април, ден на медицинския служащ

"Скъпи лекари, медицински сестри и здравни служащи,

За нас е чест да Ви поздравим за Световния ден на здравето, 7 април.

Във време на международна пандемия от COVID-19, когато целият свят разчита на Вас, използваме опцията да засвидетелстваме нашият почит и респект към всички, работещи в системата на опазването на здравето. В сложен интервал, когато планетата се е сблъскала с подлия ковид, Вашият професионализъм и безрезервност са решаващи.

Желаем Ви да имате силата, здравето и търпението в борбата с подлата болест, парализирала света. Желаем Ви да отбележите от ден на ден триумфи в битката на първа линия за лекуването и спасяването на нуждаещите се. Вярваме, че ще съумеете. Вярваме, че светът още веднъж ще се върне към естествения си метод на живот, а Вие ще продължите с благородната си задача по запазване на най-ценното - човешкия живот.

Честит 7 април!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР