Българският шампион Лудогорец осъществи нов изходящ трансфер в чужбина. Тимът

...
Българският шампион Лудогорец осъществи нов изходящ трансфер в чужбина. Тимът
Коментари Харесай

"Лудогорец" продаде полузащитник в Казахстан

Българският първенец " Лудогорец " реализира нов произлязъл трансфер в чужбина. Тимът от Разград разгласи на уеб страницата си, че е завършил сполучливо договарянията с " Кайрат " (Алмати) за продажбата на отбранителния полузащитник Яцек Горалски.

Подробности по договорката не бяха обявени, като съгласно неофициална информация се чака " Лудогорец " да получи над 1 милион евро за правата на футболиста.

" Лудогорец " благодари на Горалски за свършеното в отбора през последните 2.5 години, както и за съдействието му за завършване на прехвърлянето. Клубът пожелава триумф на Яцек Горалски в бъдещата му кариера, както и на европейското състезание през лятото ", написа в уеб страницата на българския първенец.

Горалски дойде през лятото на 2017 година от полския " Ягелония " с трансфер за 1.5 милиона евро. Полузащитникът се наложи бързо в състава и изигра 93 мача за клуба.

Горалски е национал на Полша и има 13 дуела за страната си. Той игра на международното състезание в Русия през 2018 година, като се чака да бъде в състава за европейското през лятото.

" Лудогорец " и " Кайрат " следва да изиграят контрола на 29 януари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР