Българският шампион Лудогорец гостува тази вечер на Интер в реванш

...
Българският шампион Лудогорец гостува тази вечер на Интер в реванш
Коментари Харесай

В сянката на притесненията "Лудогорец" гостува на "Интер" пред празни трибуни

Българският първенец " Лудогорец " гостува довечера на " Интер " в реванш от 1/16-финалите в Лига Европа. Двубоят остава в сянката на терзанията поради случаите на ковид в Северна Италия, довели до затварянето на стадион " Джузепе Меаца " за фенове.

Мачът е от 22.00 часа и ще бъде излъчен по БНТ1. " Лудогорец " загуби с 0:2 в Разград преди седмица.

" Не мисля, че това, че няма да има почитатели, е по-добре за " Лудогорец ". Нашите футболисти постоянно са казвали, че им е доста по-приятно да играят пред атмосфера. Ние сме тим, който е привикнал да играе пред цялостни игрища. По-скоро това би било минус за нас ", сподели изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев при заминаването за Милано.

Според него равенството с " Етър " няма да разколебае тима.

Фотогалерия: Битка и страсти в европейския двубой сред "Лудогорец " и "Интер " >

Футболистите на " Лудогорец " също са уверени, че могат да се показват добре на " Джузепе Меаца ". В Разград те не съумяха да покажат познатия атакуващ футбол и да провокират противника си.

" Надявам се да се представим още по-добре и за какво да не победим. Няма невъзможни неща във футбола. Ако успеем да вкараме ранен гол, напрежението ще бъде при тях. Надявам се да се върнем с позитивен резултат ", сподели вратарят Владислав Стоянов.

Светослав Дяков уточни, че " човек е толкоз огромен, колкото са огромни фантазиите му ". " Никой не може да ни попречи да мечтаем ", съобщи полузащитникът.

" Лудогорец " съблюдава строги ограничения, с цел да се понижи допустимо най-вече заплахата от заразяване. Стоянов уточни, че се усеща терзание най-много в персонален проект поради сигурността на фамилиите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР